CLASSIC KRAV-MAGA NETWORK FINLAND

Get Adobe Flash player

Krav maga vyöt keltainen-oranssi-vihreä-sininen-ruskea-musta

Classic Krav-Maga Network – Koulutus- ja vyöjärjestelmä

Peruskurssi

Krav Maga peruskurssille ovat tervetulleita kaikki itsepuolustusharjoittelusta kiinnostuneet. Aikaisempaa kokemusta kamppailu- tai itsepuolustuslajeista ei tarvita. Peruskurssilla luodaan pohja Krav Magan harjoittelulle. Kurssilla opetellaan mm. otteluasento, liikkuminen, erilaisia lyöntejä, kaatumistekniikat sekä vapautumisia yleisimmistä vaarallisista otteista. Peruskurssin tavoitteena on myös fyysisen kunnon kohottaminen, ja erilaiset lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteet ovatkin olennainen osa jokaista harjoitusta. Peruskurssi kestää, paikkakunnasta riippuen, 2 – 3kk, jonka jälkeen on mahdollisuus osallistua keltaisen vyön kokeeseen, jossa testataan kurssilla opitut asiat.

Edistyneet

Peruskurssin jälkeen varsinainen harrastaminen alkaa. Peruskurssilla opittuja asioita syvennetään, ja opetellaan uutta. Opitaan vapautumaan erilaisista vaarallisista otteista ja torjumaan haastavampia hyökkäyksiä. Harrastuksen jatkuessa mukaan tulee myös veitsi- ja aseuhkia vastaan puolustautuminen, sekä vastustajan heittäminen. Krav Maga -harjoituksissa opit toimimaan erilaisissa tilanteissa ja olosuhteissa. Opit puolustautumaan niin pystyssä, kuin maassakin. Harrastuksen edetessä harjoittelusta pyritään tekemään yhä realistisempaa ja fyysisesti haastavampaa. Osassa seuroista edistyneiden ryhmä on jaettu useampaan tasoon.

Vyöarvot

Keltainen: Otteluasento ja liikkuminen, lyönnit, 360 – torjunta ja kaatumistekniikat. Voidaan suorittaa peruskurssin jälkeen.

Oranssi: Suorien lyöntien torjunnat, potkut ja potkujen torjunnat, vapautumiset ranneotteista. Voidaan suorittaa 6kk ja 50 harjoituskertaa keltaisen vyön suorittamisen jälkeen.

Vihreä: Vapautumiset vaarallisista otteista. Voidaan suorittaa 9kk ja 75 harjoituskertaa oranssin vyön suorittamisen jälkeen.

Sininen: Veitsi- ja asetekniikat. Voidaan suorittaa 12kk ja 100 harjoituskertaa vihreän vyön suorittamisen jälkeen.

Ruskea: Kaikki tekniikat molemmilta puolilta. Voidaan suorittaa 15kk ja 125 harjoituskertaa sinisen vyön suorittamisen jälkeen.

Musta: Kaikki tekniikat molemmilta puolilta, automaation tasolla. Lisäksi täyskontaktiottelu. Voidaan suorittaa 18kk ja 150 harjoituskertaa ruskean vyön suorittamisen jälkeen.

Vyökoe hinnat: Keltainen 20€, oranssi 30€, vihreä 50€, sininen 70€ ja ruskea 100€.