CLASSIC KRAV-MAGA NETWORK FINLAND

Get Adobe Flash player

CLASSIC KRAV-MAGA NETWORK FINLAND JÄRJESTÄÄ JOKAMIEHEN- JA NAISEN ITSEPUOLUSTUSLEIRIN 4-5.11.2017

Aiheena MINÄ veitsihyökkäyksen kohteena

vaanijaLeiri on kaikille avoin ja samalla myös järjestön kansallinen syysleiri

Paikka: Lahden kamppailulajikeskus Sammonkatu 6 / Vesijärvenkatu 27

Pääkouluttaja: Master Instructor  Jyrki Saario

1. päivä: Vaaralliset otteet (kuristukset, niskalenkki, syleilyotteet ym.) Kyynärpäälyöntien ja polvien tehokas käyttö väkivaltatilanteessa. Skenaario harjoitteet: Havaitun väkivallan kohtaaminen (uhkailu, repiminen, töniminen ym.) ja yllätyshyökkäyksen kohteeksi joutuminen.

2. päivä: Teräaseen havainnointi ja teräaseuhat. Teräasehyökkäykset (havaittuun hyökkäykseen ja yllätyshyökkäykseen reagointi.) Skenaario harjoitteet: MINÄ veitsihyökkäyksen kohteena. Havaitun teräasehyökkäyksen kohteeksi joutuminen. Yllätykselliseen veitsihyökkäykseen reagointi ja siitä selviäminen, täysivauhtisen veitsihyökkäyksen torjunta.

Aikataulu: Neljät harjoitukset molempina päivinä eli la ja su klo: 10:00-11:15, 11:30-12:30, 13:30-14:45 ja 15:00-16:00. Vyökokeet lauantaina klo: 16:15->.

Lauantain teemana on ennalta arvattavan ja ennalta arvaamattoman väkivallan kohtaaminen ja siitä selviytyminen.

Kerromme mitä laki sanoo itsepuolustuksesta ja hätävarjelun liioittelusta. Harjoittelemme katuväkivallan kohtaamista ja sen välttämistä, aina välttäminen ei kuitenkaan onnistu ja väkivaltaan on reagoitava. Menemme läpi yleisimmät katuväkivallassa käytetyt hyökkäykset ja niihin puolustautumistekniikat. Päivän viimeisessä harjoitteessa (klo: 15-16) leirille osallistuvat pääsevät kokemaan katuväkivaltaa ja siihen puolustautumista turvallisella skenaario harjoitteella.

Sunnuntaina harjoittelemme mm. havaitsemaan teräaseen yksittäisellä henkilöllä, joka on ihmisvilinässä tai tungoksessa.

Harjoittelemme toimimista tilanteessa, jossa meitä uhataan teräaseella. Harjoittelemme toimimista katuväkivalta tilanteessa, missä käytetään teräasetta meitä vastaan. Päivän viimeisessä harjoitteessa (klo: 15-16) leirille osallistuvat pääsevät kokemaan miltä tuntuu väkivaltatilanne, jossa käytetään teräasetta ja kokeilemaan skenaario harjoitteella, mitä olisi tehtävissä.

Kaikkiin harjoitteisiin osallistuminen on vapaaehtoista, klo: 15-16 tapahtuviin harjoitteisiin ei ole välttämätöntä osallistua, mutta toivottavaa jäädä ainakin katselemaan miten skenaario harjoite etenee.

Classic Krav-Maga Network Finland on osa kansainvälistä Classic Krav Maga Network itsepuolustus organisaatiota, joka opettaa alkuperäistä israililaista Krav magaa, siten kun sitä opetti sen perustaja suurmestari Imrich "Imi" Lichtenfeld.

LEIRIN HINTA: PÄIVÄ 50€ KAKSI PÄIVÄÄ 80€      ILMOITTAUTUMISET LEIRILLE...

Tuja&Jone kiinnostavuutta ja ulkoasua tekstiin...